FIXbrigade voor Betondorp

Heb je een laag inkomen, maar een hoge energierekening? Is je huis vochtig en heb je last van schimmel? Blijft het koud in huis, al staat de verwarming hoog?

Dan kom je in aanmerking voor de FIXbrigade! De FIXbrigade komt op afspraak langs en geeft na inspectie van de woning niet alleen een gratis advies, maar voert dat advies ook nog gratis uit. Zelfs de materialen zijn gratis voor je!

Maak direct gebruik van dit aanbod! Een laag inkomen is een inkomen tot max. 140% van het minimum loon. Het aanbod is alleen voor mensen in Amsterdam Oost bedoeld en duurt zolang de actie strekt. Neem contactop met infopunt@jungle met de naam en contactgegevens. Er wordt dan contact met je opgenomen voor een afspraak.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *