Partij van de Dialoog

Vanmiddag ontmoette ik Andy Knijpinga, die volop bezig is met de Partij van de Dialoog. Binnenkort komt hier meer nieuws over naar buiten. Het is een zeer groot project van Andy, die afgelopen zondag in het groot zijn 60e verjaardag in De Avonden vierde.

De partij van Andy, die ingetrokken is in het gebouw van Al Maarif, streeft vooral naar meer verbinding tussen de politiek in de burger. In Betondorp is dat wel een zeer actueel onderwerp.

Bakkerij De Lekkernij was al gesloten, want het was al drie uur geweest, dus gingen we naar De Avonden, waar we ook buurtdominee Margrietha Reinders van Betondorp Bloeit tegenkwamen, die een collega dominee, Jurjen de Bruijne van Hebron in de Spaarndammerbuurt blijkbaar Betondorp liet zien. Andy ging ook nog even met hen beiden op de foto.

Zoals gezegd worden de plannen op het ogenblik verder uitgewerkt. We zijn vol belangstelling voor de website die ook binnenkort te verwachten is. Wie contact met Andy wil opnemen kan dat doen via de gegevens aan de achterkant van de folder, hieronder weergegeven.

Wij zijn benieuwd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *