Team groeit

We beginnen al een aardig clubje bij elkaar te krijgen voor de voorbereiding van Betondorp 100 jaar. Op onderstaande foto een deel van het team, gefotografeerd door onze vriend Rody van Betondorp Bloeit.

Inmiddels zijn we op het ogenblik al met acht individuele mensen die geïnteresseerd zijn in mee te denken/doen in het team en worden we daarnaast ondersteund door diverse andere personen en organisaties, waaronder een aantal ondernemers waarbij we folders mochten neerleggen. In de tussentijd zijn we ook al door Stadsdeel Oost en Dynamo benaderd om te gaan samenwerken rond het 100-jarig bestaan van Betondorp. Binnenkort is daar een gesprek over. We houden u op de hoogte.

Inmiddels is een ieder nog steeds welkom die graag wil kennismaken. Zit je er over te denken maar heb je je nog niet aangemeld? Laat dan iets van je horen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *