Andy eert Peter R. de Vries voor inspiratiebron De Bron

Andy Knijpinga, die de laatste maanden zo actief is in Betondorp met het uitrollen van diverse organisatievormen, waaronder een politieke partij, spreekt zich op het plein van PKN-kerk De Bron (voormalige Emmakerk) uit in verband met de moord op Peter R. de Vries.

Andy stelt zich volledig beschikbaar voor sociaal zwakkeren in de buurt en spreekt zich uit tegen de harde misdaad. Andy hoopt op een groepering die het werk van Peter R. de Vries zal voortzetten in wat voor vorm dan ook en zal uit eerbetoon Carré bezoeken, waar het stoffelijk overschot van de vermoorde voormalig journalist voor het publiek vandaag tot 20 uur te bezoeken is.

Andy is een getrouw kerkganger en hoopt ter inspiratie met zijn moeder voorlopig De Bron iedere week te bezoeken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *