Partij van de Dialoog aangemeld

Op woensdag 16 maart 2022 vinden de Gemeenteraadsverkiezingen plaats. Bekend Betondorper Andy Knijpinga heeft zijn Partij van de Dialoog inmiddels aangemeld bij de Gemeente Amsterdam. Eerder nam Knijpinga al met de Partij van de Dialoog deel aan de Gemeenteraadsverkiezingen in Almere. Dit leverde voor de raadsperiode 2014-2018 slechts 149 stemmen (0,21%) op en daarmee geen raadszetel. Mogelijk is Knijpinga ditmaal succesvoller, aangezien in 2014 sprake was van een scheuring in de partij vlak voor de verkiezingen, wat de uitslag uiteraard niet ten goede kwam. Hoe dit ook zij: wij wensen Andy een succesvolle verkiezingsuitslag en blijven de gebeurtenissen rond deze bijzondere Betondorper op de voet volgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *