Voorbereidingen Betondorp 100 jaar

De voorbereidingen voor de viering van het 100-jarig bestaan zijn inmiddels onder leiding van Dynamo begonnen. Het is de intentie van het Stadsdeel dat deze welzijnsorganisatie de door diverse organisaties te ontplooien activiteiten coördineert. Overigens staat onze website, www.betondorp100.nl, los van Dynamo. Wij proberen op onze beurt vooral samen met de bewoners van Betondorp in 2024 een mooie geschiedenissite aan Betondorp te kunnen aanbieden, door middel van het schrijven van artikeltjes en het houden van interviews. Wanneer hier ook nog een aardig boekje uit voort zou vloeien over de geschiedenis van 100 jaar Betondorp, zouden we helemaal tevreden zijn. Maar dat valt nog te bezien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *