Zacht Betondorp

Beton is een hard materiaal en we kennen Betondorp daarom dan ook als een vrij harde omgeving. Maar waarop ik nu jullie aandacht wil vestigen, is de zachte kant van Betondorp, en die wordt bij uitstek vormgegeven door het wandkleed dat de bewoners van Betondorp op het moment samen aan het weven zijn ter gelegenheid van 100 jaar Betondorp: het Zacht Beton Wandkleed.

‘In onze fantasie zitten we op mooie dagen buiten op de Brink te borduren.

Aldus de tekst op de website. In het echt is het kleed al een heel eind gevorderd. Het mooie is: iedereen kan meedoen. Er wordt aan het kleed gewerkt op maandagen en woensdagen gedurende de hele maand mei. En op 7 juni 2024 is het zo ver: Mannen borduren op de Brink. Berichten hierover volgen. Wij raden u aan de website goed in de gaten te houden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *