Mindful bewegen op het Cruijff-court

Op 26 mei 2024 biedt Betondorper Henk Linde (foto links) om 10 uur de gelegenheid om te oefenen in mindful bewegen bij het Cruijff-court op Onderlangs (zie foto beneden: opening Cruijff-court door Johan Cruijff). Een en ander wordt uitgevoerd volgens de zogenaamde Feldenkrais-methode, ontwikkeld aan de hand van studies naar het functioneren van het skelet door Moshe Feldenkrais (foto rechts). Doel van de oefeningen is het zo soepel mogelijk bewegen. Men ligt op een matje of handdoek (zelf meenemen) en krijgt beweeginstructies van Henk. De oefeningen duren ongeveer een uur. Daarna voel je je een ander mens.

Henk is van plan ter gelegenheid van 100 jaar Betondorp deze oefeningen viermaal aan Betondorpers aan te bieden. Hou de website in de gaten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *