Dynamo organiseert 100 jaar Betondorp!

Alhoewel Betondorp dit jaar 100 jaar bestaat, is er tot op heden nog niet veel bekendheid gegeven aan de activiteiten die ter gelegenheid van dit prachtige jubileum georganiseerd gaan worden. Wij stuitten op een interview op Oost Online, waarin Pieter Zanen van Welzijnsorganisatie Dynamo alvast een tipje van de sluier oplicht. Dynamo hecht waarde aan contact tussen mensen en is de spil in het web van de organisatie van de feestelijkheden. De feestelijkheden moeten er voor zorgen dat de Betondorpers hun buren weer gaan ontdekken en dat er meer saamhorigheid komt.

Een van de activiteiten die worden georganiseerd om de doelstellingen van de Welzijnsorganisatie dichter bij te brengen, blijkt het gezamenlijk maken van een wandkleed te zijn. Daarnaast zal weer een editie van het in Betondorp traditionele bessenfeest worden gehouden. Tenslotte is er op 21 september 2024 een feest in het dorp ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan. Bewoners worden door Dynamo opgeroepen om contact op te nemen met Pieter Zanen indien zij ook willen bijdragen aan de feestelijkheden. Wel zijn de subsidiegelden allemaal al enige tijd geleden verdeeld.

Voor de duidelijkheid van de lezers: deze website is geen onderdeel van de Dynamo-activiteiten maar werd een aantal jaren geleden opgezet om de geschiedenis van 100 jaar Betondorp in beeld te brengen en op die manier bij te dragen aan de viering van 100 jaar Betondorp. Neem gerust een kijkje en grasduin in de geschiedenis van het dorp. Ook worden beroemde Betondorpers beschreven en hebben we wat interviews gehouden. Voor de feestelijkheden zelf verwijzen wij u graag naar Pieter Zanen van Dynamo.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *