Brink Garage

Het Stadsdeel brengt vanwege 100 jaar Betondorp regelmatig een papieren krant uit, die op een aantal plekken in Betondorp in etalages wordt gehangen. Wel zo goedkoop: enkele exemplaren voldoen dan! Wij kregen van Harry van de Brinkgarage toestemming een foto van deze krant te maken en publiceren die hierbij.

Wie exact wil lezen wat er in staat, verwijzen wij naar de etalage van de Brinkgarage. Wij konden helaas de foto niet beter krijgen. Inhoud is in ieder geval het wandkleed zacht beton, dat ter gelegenheid van 100 jaar Betondorp wordt geweven, een agenda, die helaas maar tot 1 juli loopt, de rubriek Uit de Mopperpot, waarin het er over gaat dat de klok in Betondorp stil is blijven staan, een bericht over een oud interview met de moeder van Johan Cruijff, een stukje over buurtdominee Margrietha Reinders en een strip. Maar wie de krant volledig wil lezen, verwijs ik naar de etalage van de Brinkgarage, een uitstekende zaak overigens, waar ik iedereen verder ook graag naartoe stuur als er wat mis is met de auto.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *