Greg stopt er mee

Tot ons verdriet vernamen wij dat Greg Sarton, van Sarton Records, aan het eind van de maand februari 2023 stopt met zijn activiteiten. Serton vertrekt omdat niet voldoende zekerheid gegeven kan worden over hoe lang hij precies het pand nog kan gebruiken. Vandaar dat hij vertrekt en zich weer gaat toeleggen op de verkoop van zeldzame platen via platenmarkten.

Behalve dat wij een erg prettig contact met Greg hadden en wij zijn vertrek persoonlijk betreuren, vrezen wij ook dat het voormalig supermarktpand weer lange tijd leeg gaat staan, wat de uitstraling van de Brink weer niet ten goede zal komen. Het lijkt ons praktisch uitgesloten dat zich hier weer een supermarkt zal vestigen.

Mogen wij de lezers herinneren aan ons eerder voorstel om de Brink eens grondig te herzien? Zou zou bijvoorbeeld serieus overwogen moeten worden om horeca op het plein toe te laten. Een restaurant zal de aantrekkelijkheid van het dorp juist voor nieuwe bewoners en meer kapitaalkrachtige besteders doen toenemen, en mogelijk ook winkels aantrekken in een beter segment.

De vrijvallende locatie – net als overigens het Brinkhuis – is hier bij uitstek geschikt voor…!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *