Verdeling subsidie Betondorp

Momenteel verdeelt Stadsdeel Oost nog de subsidies voor diverse initiatieven in Betondorp, maar er zijn geluiden in de buurt te horen dat deze situatie op relatief korte termijn op zijn einde gaat komen en dat de subsidiegelden voortaan door welzijnsorganisatie Dynamo zullen worden verdeeld. Dat zou goed nieuws zijn voor Dynamo, die daarmee haar positie in de buurt verder verstevigt, maar minder gunstig voor organisaties die met Dynamo op minder goede voet zijn.

Overigens melden wij dit bericht op basis van onbevestigde bronnen, dus mogelijk is het niet Dynamo of zelfs een andere kandidaat die de subsidiegelden in Betondorp gaat verdelen, maar blijft dit ook de komende jaren gewoon het Stadsdeel. Het gerucht was echter te interessant om niet als dusdanig te noemen. De subsidiemarkt in Betondorp lijkt sowieso volop in beweging, ook gezien de vele nieuwe activiteiten en initiatieven rond Andy Knijpinga. Zal Andy er in slagen ook een stuk van de subsidiekoek te bemachtigen? Wie ons beter kan inlichten is van harte welkom om informatie met ons te delen, via betondorp100@gmail.com.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *