Eugene aan de dood ontsnapt

Eugene Weusten, die samen met zijn partner Naomi de Rooij via Betondorp Live! heel veel activiteiten in Betondorp organiseert, is maar net aan de dood ontsnapt.

Eugene, die zoals bekend geen benen meer heeft, werd op zondag 7 april 2024 opgenomen op de Intensive Care van het AMC, waar hij een volle week heeft door moeten brengen. Hij is daar inmiddels weer vanaf en volgens een verpleegkundige is hij bij de hemelpoort weggesleept. Wij op onze beurt zijn dankbaar voor het engeltje dat dat gedaan heeft, en hopen dat Eugene weer snel opknapt. Voorlopig ligt Eugene nog op de afdeling interne geneeskunde, moet hij revalideren en kan hij heel beperkt bezoek ontvangen. Neem hiervoor eventueel contact met Naomi op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *