Uit het archief van Jannie Leenders

Via de Stadsdeelorganisatie werden wij in contact gebracht met Jannie Leenders-Post, een 88-jarige inwoonster van het Zuivelplein, die in het verleden zeer actief was in de buurt en daar een archief over aan ons heeft overgedragen. Wij zijn heel blij met dit archief en zullen de komende periode stukken uit dit archief publiceren en bespreken. Juist over de laatste periode vanaf 1995 hadden wij weinig informatie. Het archief van Jannie stelt ons in staat aan de geschiedschrijving van deze periode bij te dragen. Het eerste boekje dat we gaan bespreken is een onderzoek Uitzicht voor Betondorp, uit 1994. We hadden het nog nooit gezien. Wordt vervolgd. Bedankt Jannie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *