Introductie: de Feestcommissie!

Linda Ferreira en To Overdijk gaan samen het feest ter gelegenheid van 100 jaar Betondorp organiseren. Dit vindt op zaterdag 21 september 2024 plaats.

Wat gaat er allemaal gebeuren? Vanaf 8 uur ’s ochtends worden de stalletjes opgebouwd voor de braderie. Om 10 uur is de officiële opening. In ieder geval komt stadsdeelvoorzitter Carolien de Heer en we hopen nog op een gast die we nu nog even niet willen noemen. Het is de bedoeling dat de gasten in een prachtige rood met witte Ajax-Pontiac worden aangevoerd!

De kinderen zijn het eerst aan de beurt. Er komen drie echter Disney-prinsessen en een echte prins! Alle kinderen van Betondorp kunnen hiermee op de foto. Tegelijkertijd kunnen mensen doneren voor een goed doel. Dat is Kika, het Kinderkankerfonds, die zelf ook met een stalletje aanwezig zijn. Ook de Dierenambulance is aanwezig en iedereen kan daar een kijkje in komen nemen.

’s Middags is het tijd voor muziek. Er komen zangers en koren. De braderie gaat inmiddels de hele dag door. Er zijn verrukkelijke eetstalletjes. Het feest gaat tot ’s avonds 22 uur door. Details volgen nog.

Op zondag 22 september 2024 vindt een multicultureel diner plaats. Ook daarover hopen we nog te berichten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *